Vidám parti ötletek kicsiknek és nagyoknak, nemcsak szülinapi zsúrokra
Home
 

Húsvéti játékok

IMG_6998

Az előző bejegyzésem végén megígértem, hogy adok néhány játék ötletet.

1. Tojáshordás kanállal – A játékhoz szükségünk lesz egy evőkanálra és egy kemény tojásra. Ezt játszhatjuk sorversenyben, de egyénileg is egy előre kijelölt akadálypályán. Úgy kell végig menni az akadálypályán, hogy a tojást ne ejtsük le, csak a kanalat foghatjuk, a tojáshoz nem érhetünk.
2. Tojásfestés 1. – A következő játékhoz szükségünk lesz egy nagy karton lapra rajzolt csíkos tojásra, festékre (több színre) és ecsetre. Ezt a játékot jobb többen játszani. Rajtra elindul az első ember, az asztalon elhelyezett karton tojáson kifesti az első csíkot, majd visszaszalad és átadja az ecsetet a következő embernek. Lényeges, hogy egymás mellett nem szerepelhet ugyanaz a szín, tehát a soron következőnek mindig más színnel kell festenie, mint az előtte lévőnek.
3. Tojásfestés 2. – A tojás festés másik verziója, amikor a csapatoknak bizonyos stílus szerint, közösen kell kifesteniük egy papírmassé tojást. A különböző stílusokat írjuk fel kis cetlikre és kérjünk meg valakit minden csapatból, hogy húzzon egyet. Ezután a csapatnak közösen kell kidekorálnia a tojást.
4. Tojás adogatás – Ehhez a játékhoz szükségünk lesz nagy papírmassé tojásokra. Minden csapat kap egy tojást, melyet adott jelre az első ember elindít hátrafelé, mikor az utolsó emberhez ér a tojás, akkor ő előreszalad és már indítja is a tojást hátrafelé. Addig tart a verseny, amíg ugyanaz az ember lesz az első, aki kezdte a játékot.

2013-03-27 This post was written by Categories: Játék ötletek No comments yet


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Top