Vidám parti ötletek kicsiknek és nagyoknak, nemcsak szülinapi zsúrokra
Home
 

Itt a farsang, áll a bál…

Minden gyerek izgatottan várja a farsangot, amikor kedvenc mesehősének a „bőrébe” bújhat. A farsangi bulik elengedhetetlen része a jelmezek bemutatásán túl, a játékos feladatok és zenés mulatság. Olyan játékos feladatokat szeretnék most bemutatni, amelyeket mozgásos játékok után játsszunk pihenésként. 1. Jelmezes párkereső. Ehhez szükségünk lesz színes kartonra, jelmezes képekre és néhány találós kérdésre. A kartonból …Continue reading

Szilveszter gyerekekkel

Szilveszter éjszakát a gyerekek is nagy izgalommal várják, nemcsak a felnőttek. Akár több baráti család jön össze sok gyerekkel, akár a gyermekünk hív át néhány barátot, nem árt, ha van egy-két játékötlet a tarsolyunkban. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani.

Rizslabda

Készítsünk rizslabdát, melyet aztán méretéből adódóan használhatunk célba dobáshoz, illetve minden olyan játékhoz, melyhez kisméretű labdára van szükségünk.

Csillámtetoválás készítése

Bizton állíthatom, hogy a csillámtetoválás nagy kedvence a gyerekeknek és bizony a felnőtteknek is. Bátran vágjunk bele az elkészítésébe, hisz nem nagy ördöngösség.

Papírmasé tojás

Ez a tojás a húsvéti játékokhoz készült, de ezzel a módszerrel más játékokhoz is készíthetünk kellékeket.

Cukorka csokor

Cukorkából készült csokrot adhatjuk születésnapra, névnapra, de akár ballagásra is

Húsvéti játékok

Az előző bejegyzésem végén megígértem, hogy adok néhány játék ötletet.

Húsvéti tojásvadászat

A gyerekek egyik kedvenc programja a húsvéti tojásvadászat. A játék lényege, hogy a gyerekek megkeressék és egy helyre gyűjtsék a kertben/lakásban elrejtett színes tojásokat.

Top